Varumärken

Registrerade varumärken och tjänstemärken är respektive innehavares egendom.

Amazon är ett varumärke som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag.

Cloudflare, Cloudflare-logotypen och Cloudflare Workers är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör Cloudflare, Inc. i USA och andra jurisdiktioner.

Google, Google Analytics, Google Public DNS, Google Play, Chromium, YouTube och Android är varumärken som tillhör Google LLC.

Huawei är ett varumärke som tillhör Huawei Technologies Co., Ltd.

Intel, Celeron och Atom är registrerade varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

Microsoft, Microsoft Edge och Windows är varumärken som tillhör Microsofts företagsgrupp.

Netflix och N-logotypen är varumärken som tillhör Netflix, Inc.

OpenVPN är ett registrerat varumärke som tillhör OpenVPN Inc.

IOS är ett registrerat varumärke eller ett varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och vissa andra länder.

Apple, Apple TV, App Store, iMac, Mac, MacBook, macOS är varumärken som tillhör Apple Inc.

"WireGuard" och "WireGuard"-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Jason A. Donenfeld.